Troy Terry gjorde två mål för att lyfta Anaheim Ducks över St. Louis Blues med 3-2

Troy Terry gjorde två mål, inklusive segermålet på ett straffslag på förlängning, för att lyfta gästande Anaheim Ducks över St. Louis Blues med 3-2 i söndags. Terry och Fowler såg båda utmattade ut i sin Anaheim Ducks Tröja, offer för 82-matcher som är NHL:s ordinarie säsongsschema, men de blev förvånade över att höra att de hade flyttat till första plats i Pacific Division. "Han har gång på gång bevisat att han är en storspelare." Ducks målvakt Anthony Stolarz sa på Terry.

Terry, Ryan Getzlaf och vänsterkanten Adam Henrique hade bildat en mycket produktiv linje som hjälpte till att höja nivån på Terrys spel till höjder som inte setts i hans 158-matcher NHL-karriär. Det var spännande att se Getzlaf åka skridskor onsdag och torsdag i en hockey tröja och kände att det var dags att återförena sina Ducks-lagkamrater efter att ha suttit ute i fem matcher på grund av en skada i underkroppen. Buddy Robinson gjorde också mål och Anthony Stolarz gjorde 23 räddningar för Ducks, som har tjänat poäng i sju av sina senaste åtta matcher (5-1-2).

Robinson hade gett Ducks en ledning med 1-0 i den första perioden med sitt första mål för säsongen och det tredje i karriären. Det var ett imponerande ögonblick för den här spelaren i Anaheim Ducks Tröja. Dessutom kallades Scott Perunovich för slashing med drygt en minut kvar av förlängningen, vilket gav Terry ett straff. Sammantaget blev Terry bara den tredje Ducks-spelaren i franchisehistorien att avsluta en övertidsmatch med ett framgångsrikt straffslag. Supportrar i hockey tröja känner sig stolta över honom.